Desain Ngarobih Kahirupan Langkung Sederhana sareng Bawa Naon Anu Anjeun Perlukan

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan pencahyaan sentris manusa, Mr Andreas Schulz bagikeun ka kami seueur proyek pencahayaan arsitéktur sareng ngabuktikeun yén cahaya kamanusaan aya dimana-mana, sareng mawa pangaruh penting kana émosina manusa ngalangkungan cahaya.

Salaku pabrik lampu pangalaman anu ékspérimén sareng éksportir, urang terang pisan ngeunaan hésé dipilih ku klién di antara rupa-rupa desain pencahyaan antara lampu gantung sareng lampu pendant, lampu siling sareng ogé kedah milih di antara warna cahaya anu béda.

Design Change Life More Simple and Bring You What You Need (4)

Saatos ngembangkeun kontinyu sareng panilitian pamasaran, pencahayaan Haus ngaluncurkeun handapeun hiji hl60C09 séri pangénggalan séri- siling sareng pendant cara ngagantung dina hiji lampu, lereskeun sareng gampang dirobih pikeun salah sahiji gaya antara lampu pendant sareng lampu langit-langit sareng merenah pikeun milih lampu nyaman anjeun anu pikaresepeun. warna numutkeun paménta anjeun. Tungtung-pangguna ngan ukur kedah milih hiji produk pikeun janten dua kanyamanan ieu dina kanyataan.

Ieu di handap aya kacaangan jual panas sareng lampu pendant buleud sareng lampu siling dina hiji desain.

• Parobihan warna CCT, pilih pilihan suhu warna anjeun sateuacan masang pas.

• Cara pamasangan robih kalayan gampang, pilih cara pamasangan anjeun sacara bébas sakumaha ngagantung atanapi dipasang dina méja sateuacan masang lampu.

• Permukaan lemes hideung atanapi bodas dicét populér

• Ngahémat énergi sumber cahaya LED

• Panjang hirup-bentang kalayan mérek LED sareng supir LED

• Dimmable sayogi salaku sarat, 0-10V dimmable, phase-cut dimmable, triac dimmable, Dali dimmable

• jaminan 3 taun

Spésifikasi sapertos dihandap:

Modél No.

 HL60C09-400U

 HL60C09-600U

 HL60C09-800U

Tetep aisan sareng kanopi salaku lampu pendant (A)

Diaméter 400 x H1500mm

Diaméterna 600 x H1500mm

Diaméterna 800 x H1500mm

Saatos Cabutkeun aisan sareng kanopi salaku lampu siling (B)

Diaméter 400 x H90mm

Diaméterna 600 x H90mm

Diaméterna 800 x H90mm

Kakuatan

24W

45W

80W

Bahan

Aluminium + Akrilik

CRI

80

Warna

Hideung / Bodas / Lain sakumaha saratna

CCT

3000K / 4000K / 6000K

Voltaseu

AC100-240V

IP

20

Design Change Life More Simple and Bring You What You Need (1) Design Change Life More Simple and Bring You What You Need (2) Design Change Life More Simple and Bring You What You Need (3)

Pencahayaan humanistik ngajantenkeun hirup langkung gampang sareng nyaman, terang kahirupan ku hiji lampu!

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


Waktos Post: Nov-23-2020