Lampu Cincin Pendant Modern HL60L04-4

Pedaran pondok:


  • Ukuran: Diaméter 1200 + Diaméter 1000 + Diaméter 800 + Diaméter 600 mm
  • Kakuatan: 135W
  • Bahan: Baja stainless + Silika gél
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    hotel chandelier
    round-pendant -light

    Spésifikasi konci:

    Modél No. HL60L04-4
    Ukuranna Diaméter 1200 + Diaméter 1000 + Diaméter 800 + Diaméter 600 mm
    Kakuatan 135W
    Bahan Baja stainless + Silika gél
    LED Epistar SMD2835
    CRI 80
    CCT 2700K-6500K
    Pitunjuk Caang Batin atanapi lahiriah
    Supir Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (Supir Nya Sumuhun)
    Voltaseu AC100-240V
    Warna Emas / Mawar Emas / Kuningan / Chrome / Mutiara Hideung jsb.
    Ukuran Profil Lebar 15 * Jangkungna 15mm
    Kabel gantung 3 méter (maksimal), kabel panjang anu sanés tiasa disayogikeun numutkeun sarat.
    Pilihan Dimming Sayogi kalayan biaya tambahan, kalebet Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Jaminan 3 taun
    Asalna Propinsi Guangdong, Cina
    Komentar: Ukuran anu disayogikeun sayogi, sapertos diaméter 300 mm dugi diameter 5000mm, ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

    Fitur

    • Desain cincin bunderan klasik modéren, cocog pikeun sababaraha hiasan hiasan interior. Cahaya liontin multi-cincin ieu mangrupikeun pilihan lampu hiasan anu pangsaéna pikeun gedong dupleks atanapi langit-langit tinggi.

    • stainless steel kelas tinggi, awét sareng henteu pernah berkarat.

    • vakum plating awak lampu, warna penetrates merata kana bahan, awét awét.

    • Eunteung elegan atanapi warna emas titanium brusion langkung populér.

    • hawa warna anu aya hubunganana béda: 2700K -6500K, populér CCT 3000K bodas haneut, CCT 4000K alam bodas, CCT 6000K bodas tiis.

    • silikon diffuse, lemes sareng nyaman cahaya kanikmatan.

    • Gampang pikeun ngaluyukeun garis gantung, sagala rupa bentuk.

    • Ngahemat énergi LED, ngahémat énergi, ngahémat artos.

    • Supir sertipikat LED mérek nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun kinerja lampu anu saé kualitas stabil.

    • Langkung gampang sareng merenah pikeun bersih dina lampu ring ieu permukaan lemes.

    Adegan aplikasi anu béda Lampu gantung stainless steel emas di villa salaku lampu tangga.

    Lampu gantung stainless steel emas di duplex salaku lampu ruang tamu.

    Lampu kamar makan modéren ku gabungan sababaraha lampu gantung tunggal.

    Prosés Produksi:

    Konpirmasi gambar-detil - Debarring / Mould -Drilling hole- Ngetok -CNC machining- Pusat kontrol CNC- Polishing- Surface finish -Ass Assembly-sepuh tés sareng voltase téak tinggi-inspeksi Kualitas- Packing- Pangiriman.

    Garansi: 3 taun

    Kanggo inpormasi lengkep, ngahubungi kami sacara bébas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami