Lampu pendants jero ruangan modéren HL60L03-3

Pedaran pondok:


  • Ukuran: Diaméter 800+ Diaméter 600 + Diaméter 400 mm
  • Kakuatan: 66W
  • Bahan: Aluminium + Akrilik
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pendants
    Hanging-light -and-lamps

    Milarian fokus anu sampurna dina dunya cahaya sareng bayangan, nyandak unggal detil sacara serius mangrupikeun jaminan kualitas, Haus nyandak anjeun lampu pendant méwah beraneka ragam sareng modern ieu. Tina diffuser akrilik khusus kalayan tékstur grained khusus, cahaya éta bakal katingali janten langkung sudut sareng super caang nalika intan disetél dina permukaan.

    Spésifikasi konci:

    Modél No. HL60L03-3
    Ukuranna Diaméter 800+ Diaméter 600 + Diaméter 400 mm
    Kakuatan 66W
    Bahan Aluminium + Akrilik
    LED Epistar SMD2835
    CRI 80
    CCT 2700K-6500K
    Pitunjuk Caang Batin atanapi lahiriah
    Supir Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (Supir Nya Sumuhun)
    Voltaseu AC100-240V
    Warna Emas / Mawar Emas / Kuningan / Chrome / Mutiara Hideung jsb.
    Ukuran Profil Lebar 10 x Jangkungna 30mm
    Kabel gantung Kabel jinis anu tiasa diatur, maksimum 1,5 méter (standar), panjang sanésna tiasa disaluyukeun
    Pilihan Dimming Sayogi kalayan biaya tambahan, kalebet Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Jaminan 3 taun
    Asalna Propinsi Guangdong, Cina
    Komentar: Ukuran anu disayogikeun sayogi, sapertos diaméter 300 mm dugi diameter 5000mm, ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

    Aplikasi:

    Lampu modéren cingcin desain modern salaku lampu bumi anu saé, cocog pikeun ruang tamu, kamar tidur, ruang makan, ruang belajar, villa, tangga. Pilihan anu saé pikeun daérah pubis salaku lampu gantung hotél, lampu pendant modern.

    Fitur:

    • Rupa-rupa pilihan desain cincin, ngarobah sakumaha ideu anjeun.

    • Ngagunakeun prosés éléktroplasi, permukaan aluminium awakna lemes, permukaan dikerjakeun

    • diffuser lampu akrilik sareng gaya sisikian tékstur gumbul, transmisi lampu tinggi, nyayogikeun lampu confortable lemes.

    • Pelat plafon awét, didamel tina bahan bermutu, bantalan kuat, anti korosi sareng anti karat.

    • Sadaya aksésoris éléktronik sareng CE, ROHS, VDE, SAA, UL, sareng CUL salaku sarat.

    • kabel gantung adjustable adjustable, gampang pikeun ngaluyukeun jangkungna gantung lampu sakumaha sarat.

    Supir LED ageung, sumber cahaya LED, nyayogikeun kinerja lampu pendant kualitas luhur anu kuat kuat.

    HL60L03-3

    Garansi: 3 taun

    Sampel: Sadia, ngahubungan kami pikeun langkung seueur inpormasi sareng conto lampu siap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami