Lampu Pendant Tangga Langit-Langit Tinggi

Pedaran pondok:


  • Bahan: Baja stainless + kristal
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Pitunjuk Caang: Batin sareng luar bercahaya
  • Supir: Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (supir LED Lifud)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Stair-light
    Stair-light (2)

    Interlacing cahaya sareng bayangan ngajantenkeun rohangan pinuh ku artistik, napsirkeun suasana méwah cahaya sareng sékrési cahaya anu sampurna, nunjukkeun rasa bumi handapeun cahaya, sareng méwah lampu teras-terasan, nambihan rasa sareng gaya seni modéren pikeun bumi.

    Spésifikasi konci:

    Modél No.

    HL60L12-7S

    HL60L12-7L

    Ukuranna

    Ø800+Ø700+ Ø600 + + Ø600+Ø500 +  Ø400 +  Ø300 mm

     Ø1000 +Ø800+Ø700+ Ø600 + + Ø600+Ø500 +  Ø400 mm

    Kakuatan

    196W

    236W

    Bahan

    Baja stainless + kristal

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Pitunjuk Caang

     Batin sareng luar bercahaya

    Supir

    Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (supir LED Lifud)

    Voltaseu

    AC100-277V

    Warna Emas / Mawar Emas / Mutiara hideung / Chrome / Lian salaku sarat
    Kabel gantung

    Kabel anu tiasa diatur, maksimum 1,5 méter (standar), lampu gantung LED panjang sanés tiasa disayogikeun numutkeun sarat.

    Pilihan Dimming

    Sayogi kalayan biaya tambahan, kalebet Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Jaminan

    3 taun

    Asalna

    Propinsi Guangdong, Cina

    Ukuran sanésna aya

    Kanggo inpormasi ukuran langkung seueur, ngahubungi kami sacara bébas.

    Aplikasi:

    Lampu pendant hiasan méwah pikeun tangga langit-langit tinggi, lampu ruang tamu dupleks sareng lampu hotél.

    Fitur:

    • profil stainless steel kandel awét, pernah keyeng sareng anti karat.

    • Permukaan bérés lancar sareng gampang dibersihkeun, pangaruh eunteung populér kalayan warna aslina tahan karat stainless steel, jaga warna baja alam.

    • kristal K9 kualitas luhur kalayan motong multi-sudut anu indah, ngagambarkeun cahaya sudut anu béda, ningkatkeun lampu tangga ieu langkung méwah sareng modéren.

    • Ngahemat énergi LED, ngahémat énergi, ngahémat artos anjeun.

    • Béda CCT nyiptakeun rohangan modeu anu bénten-bénten, cahaya bodas haneut daérah kalayan suasana anu langkung konéng sareng haneut, bodas bodas sareng bodas tiis nambihan gaya modéren.

    • Isolasi catu daya voltase rendah di langit-langit naros, sareng nganggo mérek populér, sapertos MEANWELL, Philips sareng anu sanés sadayana parantos aya hubunganana sareng sertifikasi anu disatujuan internasional, sapertos CE, FCC, ROHS, SAA sareng seueur deui.

    • Gantung gantung jangkungna tiasa diatur ku nyaluyukeun panjang kawat gantung lampu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami