Lampu gantung geometri héksagonal

Pedaran pondok:


  • Ukuran: Diaméter 400 + Diaméter 600 + Diaméter 800 mm
  • Kakuatan: 80W
  • Bahan: Baja stainless + Silikon
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Hexagonal-geometric-chandelier-(4)
    Hexagonal-geometric-chandelier (2)

    Desain saderhana henteu pernah ketinggalan dina tren pantun, bentuk geometri minimalis modéren Lampu gantung LED ngarobih kahirupan sepanjang waktos.

    Spésifikasi konci:

    Modél No.

     HL60L14-3

    Ukuranna

    Diaméter 400 + Diaméter 600 + Diaméter 800 mm

    Kakuatan

    80W

    Bahan

    Baja stainless + Silikon

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Pitunjuk Caang

    Batin atanapi lahiriah

    Supir

    Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (supir LED Lifud)

    Voltaseu

    AC100-277V

    Warna

    Emas / pérak / Chrome / mutiara hideung atanapi anu sanés

    Bérés

    Brus atanapi eunteung

    Kabel gantung Panjang anu tiasa diatur, maksimum 1,5 méter (standar), panjang kabel tiasa disaluyukeun
    Pilihan Dimming Sayogi kalayan biaya tambahan, kalebet Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Jaminan

    3 taun

    Asalna

    Propinsi Guangdong, Cina

    Ukuran sanésna aya

    Diaméter 1000mm atanapi ukuran langkung ageung aya, ngahubungi kami sacara bébas.

    Aplikasi:

    Desain pendant lampu LED modern pikeun ruang tamu, aula, duplex, réstoran, lobi hotél, villa, mall balanja, toko.

    Fitur:

    • Kandel awak lampu stainless steel, struktur anu stabil, ogé gampang dibersihkeun.

    • Beureum-transmittance lampu silikon sabuk, transmisi lampu lemes sareng bahkan awét.

    • Nalika lampu dihurungkeun, éta nembus réfléksi internal sareng réfraksi, nunjukkeun cahaya anu sumebar sareng éndah.

    • buruk lampu lemah sareng tinggi CRI LED malikkeun warna leres, ngajaga panon, ngahémat énergi sareng kakuatan, kacaangan tinggi.

    • prosés plating vakum, warna stabil sareng jaga jangka panjang cerah.

    • Ragam polesan, permukaan bérés langkung lemes sareng ngagurilap.

    • Ékspor produk standar nganggo CE, ROHS, VDE, SAA, komponén sareng UL, sareng CUL sayogi.

    • Diaméter 400 + Diaméter 600 + Diaméter 800 mm kandel héksagonon ieu cocog pikeun 15-25 méter pasagi, ukuran anu langkung seueur disayogikeun, kontak kami pikeun langkung seueur inpormasi.

    • jasa produksi ngaropea disadiakeun pikeun jumlah leutik, sanajan 1 sapotong.

    • Kinerjaan lampu stabil kualitas tinggi dijamin saatos uji sepuh 48 jam.

    Ukuran sanésna:

    HL60L14

    Pakét: 1 sapotong dina hiji karton, dipak dina standar ékspor sareng sababaraha bahasa nyatakeun kantong anu jelas, dina panangtayungan busa terpadu, awét pikeun kiriman jangka panjang.

    Pangiriman: Ngaliwatan laut, ku hawa, atanapi ku Express nurutkeun sarat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami