Cincin Emas Pendant Lampu HL60L10

Pedaran pondok:


  • Bahan: Baja stainless + Akrilik
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Pitunjuk Caang: Ka handap
  • Supir: Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (supir LED Lifud)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Desain cincin hemat energi Lampu pendant LED dibentuk ku cingcin tina sababaraha ukuran sareng jinis panerangan, trafo dilebetkeun dina rosette siling. Catu daya tegangan rendah anu aman kana cingcin ngalangkungan kabel gantung, kuat sareng aman. Ukuran lengkep sareng ukuran khusus disayogikeun.

    Spésifikasi konci:

    Modél No.

    HL60L10-600

    HL60L10-800

    HL60L10-1000

    Ukuranna

    Diaméterna 600 mm

    Diaméterna 800 mm

    Diaméterna 1000 mm

    Kakuatan

    22W

    29W

    37W

    Bahan

    Baja stainless + Akrilik

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Pitunjuk Caang

     Ka handap

    Supir

    Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (supir LED Lifud)

    Voltaseu

    AC100-277V

    Warna Emas / Mawar Emas / Mutiara hideung / Chrome / Lian salaku sarat
    Kabel gantung

    Kabel anu tiasa diatur, maksimum 1,5 méter (standar), lampu gantung LED panjang sanés tiasa disayogikeun numutkeun sarat.

    Pilihan Dimming

    Sayogi kalayan biaya tambahan, kalebet Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Jaminan

    3 taun

    Asalna

    Propinsi Guangdong, Cina

    Ukuran sanésna aya

    Diaméter 1200mm atanapi ukuran langkung ageung aya, ngahubungi kami sacara bébas.

    Pilihan ukuran anu béda-béda:

    Lampu pendant ring bunderan atanapi lampu siling

    φ400mm kalayan LED handap bersinar

    φ600mm kalayan LED handap bersinar

    φ700mm sareng LED handap bersinar

    φ800mm sareng LED handap bersinar

    Φ900mm sareng LED handap bersinar

    Φ1000mm sareng LED handap bersinar

    Gold-ring-chandelier
    Circular-Ring-light

    Φ1200mm kalayan LED handap bersinar

    Φ1500mm kalayan LED handap bersinar

    Φ1600mm sareng LED handap bersinar

    Φ1800mm kalayan LED handap bersinar

    Φ2000mm kalayan LED handap bersinar

    Φ3000mm kalayan LED handap bersinar

    Φ4000mm sareng LED handap bersinar

    Pilihan cara gantung anu sami sapertos dihandap:

    Ring-pendant-lamp

    Prosés Produksi:

    1. Ngagambar sareng ukuran, warna sareng inpormasi langkung lengkep ihwal sarat proyék atanapi sarat produksi.

    2. Detil konfirmasi ku cara ngagambar tanda sareng kontrak, teras ngalakukeun produksi di handap ieu.

    3. Produksi numutkeun desain, ti hardware debarring -Drilling hole- Ngetok -CNC machining- CNC control center- Polishing- Surface Finishing (spray spray atanapi electroplating) -santosna inspeksi QC ngeunaan bahan -Ass Assembly-Aging Test- Quality inspection- Packing - Susun pangiriman.

    Jasa saatos-jualan:

    Garansi 3 taun atanapi 5 taun numutkeun sarat, aya cacat produk nyalira, lampu anyar atanapi bagian gaganti bakal sayogi pas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami