lampu lanté decor HL60F04

Pedaran pondok:


  • Ukuran: L550x W550x H1850 mm
  • Sumber Lampu: Bohlam LED E27 atanapi E26 x 1 sapotong (bohlam LED henteu kalebet)
  • Bahan: Besi + Lawon
  • Warna: Hideung atanapi bodas, warna anu sanés tiasa dilakukeun sakumaha saratna
  • Voltaseu: AC220-240V atanapi AC110
  • IP: 20
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    modern-lamp-floor (2)
    modern-lamp-floor (1)

    Lampu lantai nangtung gaya Nordik

    Modél No.

    HL60T04

    Ukuranna

    L500 x W120 x H600 mm

    Sumber Cahaya

    Bohlam LED E27 atanapi E26 x 1 sapotong

    Bahan

    Beusi + Marmer

    Warna

    Hideung sareng emas Atanapi bodas sareng emas

    Voltaseu

    AC220-240V atanapi AC110

    IP

    20

    Babasan Catatan: Penyimpangan sakedik mangrupikeun fenomena anu normal ngeunaan ukuran ukuranana; kusabab gambar anu hampang, resolusi monitor anu béda bakal ngabalukarkeun béda warna;

    Salaku tambahan, kacaangan sumber cahaya gumantung kana watt bohlam, anjeun tiasa milih nyalira.

    Fitur:

    • Ngagunakeun lawon kualitas luhur, épék transmisi lampu anu saé, anggun sareng awét.

    • Warna anu disesuaikan tiasa dilakukeun, sapertos kanggo warna kap lampu, warna logam. Warna kap lampu populér nyaéta hideung, bingkai logam hideung sareng emas, desain sadayana kana gaya modéren.

    • Permukaan seni beusi kualitas luhur diolah ku sababaraha prosés, warna lampu hipu sareng elegan, warnana pinuh, sareng awét.

    • Sumber lampu tiasa diganti bohlam LED, wadah lampu E27 atanapi wadah lampu ULE26, gampang dipasang bohlamna.

    Pakét

    Numutkeun kana lampu anu béda, kami parantos ngarobih bungkus khusus pikeun nyayogikeun jasa bungkusan anu bérés.

    Bungkus jero lampu nyaéta kantong debu-buktina PVC, panyalindungan anu dilebetkeun ku busa terintegrasi anu diperkuat, sareng karton bergelombang 5 lapisan anu karasa. Sababaraha lampu didamel tina katun mutiara gelembung pilem kandel sareng lapisan panyangga papan busa, sareng penguatan rangka kai ékspor anu berkualitas.

    Garansi: 3 taun

    Catetan:

     HL60T04 (1)

    Beusi  atanapi kuningan atanapi beusi sténless lampu lanté

     

    Cegah nempatkeun IP20 cahaya jero rohangan dina lingkungan anu lembab pikeun nyingkahan karat sareng nyingkat kahirupan praktis tina lampu-lampu.

    HL60T04 (2) 

    Lampu lanté Jade atanapi Marmer atanapi Marmer

     

    Éta bahan alami tina batu alam. Upami aya noda, éta kedah diubaran dina waktosna kanggo nyusupan kokotor.

    HL60T04 (3) 

    Lampu lanté kristal

     

    Anggo kaén katun pikeun ngaleupaskeun lembut lebu dina permukaan, atanapi ngusap ku kaén anu garing dibaseuhan ku cai supados lampu langkung ngagurilap.

     HL60T04 (4)

    Kapas atawa sutra lampu lanté lampu

     

    Ngabersihan permukaan lampu ku lawon katun anu beresih, atanapi barang lemes.

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami