Kontemporer Babak Pendant Lampu HL60L09

Pedaran pondok:


  • Bahan: Aluminium + Akrilik
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Pitunjuk Caang: Ka handap
  • Supir: Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (supir LED Lifud)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Lampu-buleud-pendant

    Spésifikasi konci:

    Modél No.

    HL60L09-400

    HL60L09-600

    HL60L09-800

    Ukuranna

    Diaméterna 400 mm

    Diaméterna 600 mm

    Diaméterna 800 mm

    Kakuatan

    24W

    45W

    80W

    Bahan

    Aluminium + Akrilik

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Pitunjuk Caang

     Ka handap

    Supir

    Supir UL / TUV / SAA Disatujuan (supir LED Lifud)

    Voltaseu

    AC100-277V

    Warna

    Hideung / Bodas

    Kabel gantung

    1,5 méter (standar)

    Pilihan Dimming

    Sayogi kalayan biaya tambahan, kalebet Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Jaminan

    3 taun

    Asalna

    Propinsi Guangdong, Cina

    Ukuran sanésna aya

    Diaméter 1000mm atanapi ukuran langkung ageung aya, ngahubungi kami sacara bébas.

    Prosés Produksi:

    Konpirmasi gambar-detil - Debarring / Mould -Drilling hole- Ngetok -CNC machining- Pusat kontrol CNC- Polishing- Surface finish -Ass Assembly-sepuh tés sareng voltase téak tinggi-inspeksi Kualitas- Packing- Pangiriman.

    Aplikasi:

    Pencahayaan dekoratif Interior Ruangan di bumi, ruang tamu, kamar tidur, kamar makan. Ogé populér pikeun daérah pubis, sapertos lobi hotél kalayan lampu multi-cincin, lampu tangga sareng seueur deui daérah.

    Kauntungan kalapa:

    • Langkung ti 8 taun produksi sareng ékspor pangalaman dina industri pencahyaan, nyayogikeun palanggan kami kalayan kualitas sugema sareng harga anu cukup saing.

    • Kalayan langkung ti 40 staffs anu terlatih sareng pangalaman anu euyeub, staf anu tanggung jawab tiasa ngajamin komunikasi gratis, kualitas, pengepakan, waktos pangiriman sareng nyayogikeun jasa pra-penjualan sareng purna jual anu saé.

    • Ruang paméran anu éndah langkung ti 150 méter pasagi, méréskeun desain pencahyaan panganyarna tina gaya anu béda, bahan, ukuran.

    • Tim insinyur panilitian sareng pamekaran anu propésional sareng kuat 5 urang nawiskeun draf CAD sareng 3D pikeun rujukan.

    • Tim penjualan di luar negeri anu propésional sareng alus teuing kalayan langkung ti 4 jalma nyayogikeun komunikasi anu langkung gampang, rajin, sareng réspon gancang dina waktos 3 jam.

    • 3 Garis produksi sareng kamampuan produksi anu kuat pikeun ngadukung jasa OEM & ODM. urang tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nempatkeun kana produk.

    • Ékspor produk standar nganggo CE, ROHS, VDE, SAA, komponén sareng UL, sareng CUL sayogi.

    Mayar sareng Pangiriman

    • Advanced TT, Western Union

    • Rincian Pangiriman: dina 25-45 dinten saatos mastikeun pesenanana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami