Profil Perusahaan

ff-competition-sticker-small

Haus Lighting Limited didirikan dina 2013

Haus Lighting Limited mangrupikeun pabrikan pencahyaan anu ngembang sacara dinamis, anu nyayogikeun solusi cahaya anu paling saé pikeun gedong komérsial sareng padumukan.

Kami didirikeun taun 2013 sareng pabrik pabrik langkung ti 1500 méter pasagi sareng showroom 200 méter pasagi, tempatna di kota Zhongshan bersejarah Cina. Kami utamina ngahasilkeun sababaraha lampu hiasan interior, kalebet lampu gantung, lampu pendant, lampu gantung, Lampu siling, Lampu témbok, Lampu méja, Lampu Lampu sareng lampu proyék kustomisasi kalayan sababaraha pilihan bahan, sapertos logam, aluminium, stainless steel, kuningan, kaca, marmer sareng langkung aya.

Gaya produk urang dibasajankeun lampu hiasan interior interior tipe dapur pikeun gaya anu langkung seueur dumasar kana tren pantun desain sareng popularitas, sapertos desain modern sareng saderhana lampu lampu LED, lampu gantung kristal mewah sareng lampu khusus proyek sesuai syarat.

Jasa OEM sareng ODM disayogikeun sareng bantosan sareng 3 jalur produksi, 1 jalur uji sepuh sareng 1 set integrasi sphere tester, 1 buah detektor kebocoran voltase tinggi sareng hubunganana mesin uji IP, sadaya lampu dipak saatos ngalakukeun pamariksaan lengkep sareng tés kalayan laporan QC anu jelas pikeun ngajamin unggal lampu stabil kualitas luhur.

Kalayan pangalaman anu euyeub dina bidang pencahyaan sareng ngalakukeun bisnis ékspor langkung ti 8 taun, produk pencahyaan seueur dianggo di hotél, departemén, bumi padumukan, villa sareng resort anu béda-béda di dunya sareng ngagaduhan reputasi anu saé kualitas luhur sareng jangka panjang anu saé jasa ku usaha urang teras-terasan.

Motto Kami

Haus Lighting, Cahaya dunya!

Dina raraga mastikeun kamampuan harga kalapa sareng desain pencahayaan anu éndah, Haus pencahayaan tetep ningkat dina kontrol kualitas anu maju, manajemén modéren sareng ngagaduhan hubungan kerjasama anu saé sareng Epistar, Bridgelux, CREE, Osram, Philip, Lifud, Meanwell sareng nyayogikeun anu paling pas solusi cahaya pikeun minuhan sarat anu béda.

Sareng seueur produk pencahayaan hias séri parantos ngagaduhan sertifikasi CE, samentawis éta, sadaya komponén saluyu sareng UL, CUL, SAA, Rohs, CB sareng hubungan asésoris anu disahkeun sacara internasional. Kami narékahan pikeun janten pasangan bisnis pencahayaan Cina anjeun anu dipercaya kalayan desain lampu anu indah, kualitas luhur sareng harga anu terjangkau. Kualitas sareng nilai tetep janten prioritas utama Haus lighting!

certificate-1

Sertifikasi kami