Wilujeng sumping di Haus pencahyaan

Haus Lighting Limited mangrupikeun pabrikan pencahyaan anu ngembang sacara dinamis, anu nyayogikeun solusi cahaya anu paling saé pikeun gedong komérsial sareng padumukan.

NAHA MILIH KAMI

Haus Lighting Terbatas pilihan aman anjeun.

  • All lamps are packed after doing full inspection and tests with clear QC report to guarantee every lamp stable high quality.

    Kualitas

    Sadaya lampu dipak saatos ngalakukeun pamariksaan sareng tés kalayan laporan QC anu jelas pikeun ngajamin unggal lampu stabil kualitas luhur.

  • Our product style ranges from the retro kitchen type interior decorative lamps to more styles ranges according to design fashion trend and popularity , such as modern and simple design LED light fixture,luxury crystal chandelier and project custom light according to requirement.

    Diversitas Gaya

    Gaya produk urang dibasajankeun lampu hiasan interior interior tipe dapur pikeun gaya anu langkung seueur dumasar kana tren pantun desain sareng popularitas, sapertos desain modern sareng saderhana lampu lampu LED, lampu gantung kristal mewah sareng lampu khusus proyek sesuai syarat.

  • Lighting products are widely used in different hotels, departments, residential housing, and has won a good reputation for high quality and long-term good service.

    Reputasi

    Produk lampu seueur dianggo di hotél, departemén, perumahan perumahan anu sanés, sareng parantos kéngingkeun reputasi anu saé pikeun kualitas saé sareng jasa jangka panjang anu saé.

Populér

Produk kami

Produk anu saé sareng praktis pikeun anjeun milih.

Kami narékahan pikeun janten pasangan bisnis pencahayaan Cina anjeun anu dipercaya kalayan desain lampu anu indah, kualitas luhur sareng harga anu terjangkau. Kualitas sareng nilai tetep janten prioritas utama Haus cahaya!

saha kami

Haus Lighting Limited mangrupikeun pabrikan pencahyaan anu ngembang sacara dinamis, anu nyayogikeun solusi cahaya anu paling saé pikeun gedong komérsial sareng padumukan. Kami didirikeun taun 2013 sareng pabrik pabrik langkung ti 1500 méter pasagi sareng showroom 200 méter pasagi, tempatna di kota Zhongshan bersejarah Cina.

Kami utamina ngahasilkeun sababaraha lampu hiasan interior, kalebet lampu gantung, lampu pendant, lampu gantung, Lampu siling, Lampu témbok, Lampu méja, Lampu Lampu sareng lampu proyék kustomisasi kalayan sababaraha pilihan bahan, sapertos logam, aluminium, stainless steel, kuningan, kaca, marmer sareng langkung aya.

  • company pic